Tuotteet

Tee tilaus ›

Hoiva-alan vaatteet Tampereelta koko Suomeen

Kotimaisena käsityönä, mittatilauksena, kotimaisista kankaista.

Hygieniahaalarit, avopaidat, hoitopaidat, arki-avopaidat, ruokaliinat ja -laput – nämä kaikki hoiva-alan vaatteet valmistamme hoitajille ja hoivattaville mittojen mukaan. Mittatilauksena valmistettu vaate istuu täydellisesti päälle, ja laadukas kangas varmistaa mukavuuden, pitkän käyttöiän ja totta kai kauniin ilmeen.

Käyttämämme kankaat ovat kotimaisia. Tutustu ohesta tarkemmin vaatteisiin, katso kangasvaihtoehdot ja tee tilaus! Toimitukset onnistuvat koko Suomeen.

Mikäli valikoimasta ei löydy mieleistäsi vaatetta, ota yhteyttä, tehdään sinulle sellainen.

Ota yhteyttä ›

Hygieniahaalari

Hygieniahaalarit valmistetaan laitospesut kestävästä puuvillapolyesterineuloksesta tai -kankaasta. Saatavilla on myös useita värejä 100% puuvillaneulosta. Mallivaihtoehtoja on useita: Hihaton, lyhyt hiha, 3/4 hiha, pitkä hiha, resoreilla tai suoralla hihansuulla. Puntti voi olla suora tai resoreilla, pituus käyttäjän mukaan. Vetoketju niskasta jalkoväliin tai napaan asti, tai punttia pitkin. Muutokset malliin käyttäjän tarpeet huomioiden.

Materiaalina voidaan käyttää: - onteloneulosta (= paksumpi ja lämpimämpi) - kuvioneulosta (= college-vahvuus, päiväkäyttöön tai viluiselle yökäyttöön) - singleneulosta (= T-paitavahvuus, yökäyttöön) - kangasta (= joustamaton, päiväkäyttöön).

Hinta alkaen 60€. Lopullinen hinta määräytyy mallin ja materiaalin mukaan.

Kuvissa olevat haalarit; Puuvillasingle vedenvihreä hihaton hygieniahaalari hinta alkaen 60€. Lyhythihainen yläosa purppuranpunainen puuvillasingle ja alaosassa punainen kuvioneulos hinta alkaen 75€. Pitkähihainen yläosa puuvillacollegea ja alaosassa tummansininen onteloneulos hinta alkaen 90€.

 

 

 

 

 

AVOPAITA

Takaa auki olevat, väljät ja helposti puettavat paidat. Paidan kiinnitys niskasta nepparilla, napilla tai nauhoilla. Lyhyt tai pitkä hiha, taitteella, kanttauksella tai resorilla. Materiaali- ja värivaihtoehtoja useita. Hinta alkaen 30 €.

Hoitopaita

Hoitopaita on takaa auki ja siten helppo pukea ja riisua. Pääntiellä kappaleet kiinnittyvät toisiinsa ja menevät päällekkäin, joten paita on käytössä miellyttävä ja tyylikäs. Hihan mitan voi valita oman mieltymyksen mukaan, halutessa hihansuuhun resori. Paita valmistetaan trikoosta, valittavissa useita värejä ja kuoseja. Hinta alaken 35€.

Arki-avopaita

Arki-avopaita on perusmallin t-paita joka on takaa auki ja niskasta nepparilla suljettavissa. Avopaita on helppo pukea vuoteessa tai pyörätuolissa istuessa, ilman käsien taivuttamista.
Hinta alkaen yksiväriset 25€, kuosilliset 30€.

Ruokaliina/ruokalappu

Suojaava ruokaliina kaksi-puoleisena muovitettu frotee/trikoo, voi käyttää molemmin päin. Kiinnitys neppareilla tai solmittavilla nauhoilla. Kestävät pesun 60 asteessa, ei rumpukuivausta. Hinta 18€ kpl.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita