Tuotteet

Tee tilaus ›

Hoiva-alan vaatteet Tampereelta koko Suomeen

Kotimaisena käsityönä, mittatilauksena, kotimaisista kankaista.

Hygieniahaalarit, avopaidat, hoitopaidat, arki-avopaidat, ruokaliinat ja -laput – nämä kaikki hoiva-alan vaatteet valmistamme hoitajille ja hoivattaville mittojen mukaan. Mittatilauksena valmistettu vaate istuu täydellisesti päälle, ja laadukas kangas varmistaa mukavuuden, pitkän käyttöiän ja totta kai kauniin ilmeen.

Käyttämämme kankaat ovat kotimaisia. Tutustu ohesta tarkemmin vaatteisiin, katso kangasvaihtoehdot ja tee tilaus! Toimitukset onnistuvat koko Suomeen.

Mikäli valikoimasta ei löydy mieleistäsi vaatetta, ota yhteyttä, tehdään sinulle sellainen.

Ota yhteyttä ›

Hygieniahaalari

Hygieniahaalarit valmistetaan kestävistä suomalaisista kankaista. Perusmallissa vetoketju on niskasta haaraan ja hiha vaihtoehtoja on kolme. Tarvittaessa toteutamme muutokset malleihin.

Trikoo: Kevyt ja hengittävä, sopii hyvin yökäyttöön.
Kuvioneulos: College-vahvuus, ihanteellinen päivä- tai yökäyttöön.
Onteloneulos: Paksumpi ja lämpimämpi, täydellinen viluisemmille öille.

 

 

Hygieniahaalari päiväkäyttöön

Tämä haalari antaa vaikutelman housuista ja paidasta. Siinä on säädettävä vyötärökuminauha, college-alaosa ja trikoo-yläosa. Lyhythihaisen version päälle voi helposti pukea esimerkiksi neuletakin.

Saatavilla myös pitkähihaisena eri kangasvaihtoehdoilla, mukaan lukien vahvemmat kankaat. Tarvittaessa voit valita vetoketjun sijaan napin, vaihtaa vetoketjun paikkaa tai pidentää haalaria. Muutokset malliin ovat mahdollisia, ja voimme suunnitella yhdessä käyttäjän tarpeet huomioon ottaen.

Hinta alk. 85 €.

 

 

 

AVOPAITA

Takaa auki olevat, väljät ja helposti puettavat paidat. Paidan kiinnitys niskasta nepparilla, napilla tai nauhoilla. Lyhyt tai pitkä hiha, taitteella, kanttauksella tai resorilla. Materiaali- ja värivaihtoehtoja useita. Hinta alkaen 30 €.

Hoitopaita

Hoitopaita on takaa auki ja siten helppo pukea ja riisua. Pääntiellä kappaleet kiinnittyvät toisiinsa ja menevät päällekkäin, joten paita on käytössä miellyttävä ja tyylikäs. Hihan mitan voi valita oman mieltymyksen mukaan, halutessa hihansuuhun resori. Paita valmistetaan trikoosta, valittavissa useita värejä ja kuoseja. Hinta alaken 35€.

Arki-avopaita

Arki-avopaita on perusmallin t-paita joka on takaa auki ja niskasta nepparilla suljettavissa. Avopaita on helppo pukea vuoteessa tai pyörätuolissa istuessa, ilman käsien taivuttamista.
Hinta alkaen yksiväriset 25€, kuosilliset 30€.

Ruokaliina/ruokalappu

Suojaava ruokaliina kaksi-puoleisena muovitettu frotee/trikoo, voi käyttää molemmin päin. Kiinnitys neppareilla tai solmittavilla nauhoilla. Kestävät pesun 60 asteessa, ei rumpukuivausta. Hinta 18€ kpl.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita