Hygieniahaalari

Hygieniahaalarit valmistetaan laitospesut kestävästä puuvillapolyesterineuloksesta tai -kankaasta. Saatavilla on myös useita värejä 100% puuvillaneulosta. Mallivaihtoehtoja on useita: Hihaton, lyhyt hiha, 3/4 hiha, pitkä hiha, resoreilla tai suoralla hihansuulla. Puntti voi olla suora tai resoreilla, pituus käyttäjän mukaan. Vetoketju niskasta jalkoväliin tai napaan asti, tai punttia pitkin. Muutokset malliin käyttäjän tarpeet huomioiden.

Materiaalina voidaan käyttää: - onteloneulosta (= paksumpi ja lämpimämpi) - kuvioneulosta (= college-vahvuus, päiväkäyttöön tai viluiselle yökäyttöön) - singleneulosta (= T-paitavahvuus, yökäyttöön) - kangasta (= joustamaton, päiväkäyttöön).

Hinta alkaen 60€. Lopullinen hinta määräytyy mallin ja materiaalin mukaan.

Kuvissa olevat haalarit; Puuvillasingle vedenvihreä hihaton hygieniahaalari hinta alkaen 60€. Lyhythihainen yläosa purppuranpunainen puuvillasingle ja alaosassa punainen kuvioneulos hinta alkaen 75€. Pitkähihainen yläosa puuvillacollegea ja alaosassa tummansininen onteloneulos hinta alkaen 90€.


Avopaita

Takaa auki olevat, väljät ja helposti puettavat paidat. Paidan kiinnitys niskasta nepparilla, napilla tai nauhoilla. Lyhyt tai pitkä hiha, taitteella, kanttauksella tai resorilla. Materiaali ja värivaihtoehtoja useita. Muutokset mittoihin käyttäjän tarpeet huomioiden. Hinta alkaen 30€

Hoitopaita


Hoitopaita on takaa auki ja siten helppo pukea ja riisua. Pääntiellä kappaleet kiinnittyvät toisiinsa ja menevät päällekkäin, joten paita on käytössä miellyttävä ja tyylikäs. Hihan mitan voi valita oman mieltymyksen mukaan, halutessa hihansuuhun resori. Paita valmistetaan trikoosta, valittavissa useita värejä ja kuoseja. Hinta alaken 35€

Arki-avopaita

on perusmallin t-paita joka on takaa auki ja niskasta nepparilla suljettavissa. Avopaita on helppo pukea vuoteessa tai pyörätuolissa istuessa, ilman käsien taivuttamista.

Hinta alkaen yksiväriset 25€, kuosilliset 30€.

Ruokaliina/ruokalappu

Suojaava ruokaliina kaksi-puoleisena muovitettu frotee/trikoo, voi käyttää molemmin päin. Kiinnitys neppareilla tai solmittavilla nauhoilla. Kestävät pesun 60 asteessa, ei rumpukuivausta. Hinta 18€ kpl.